Blogs

Op deze pagina vind je al onze blogs op één centrale plek. Wil jij als eerste op de hoogte worden gebracht van een nieuwe blog? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. Maandelijks sturen we je een update met onze laatste blogs en andere inspiratie.

Naar blogs

Bijna iedereen kent wel een kleurenprofiel. Er zijn er meerdere en ze worden vaak ingezet bij het samenstellen van teams. In dit blog leggen we uit waarom wij zo enthousiast zijn over Profile Dynamics en waarom we het steeds vaker inzetten bij het bouwen van high performing teams. Profile Dynamics laat je beseffen dat de wereld niet zwart-wit is, maar kleurrijk door de diversiteit aan mensen die er leven. Een goed instrument om de diversiteit voor je team te laten werken.

Bericht lezen

Wat maakt iemand een toptalent? Hoe spot je potentie? En vooral: wat moet je doen als leider om een talent tot bloei te laten komen? Wij spraken met Casimir Westerveld, Head of Youth Recruitment bij AFC Ajax en vroegen hem naar de kijk van Ajax op het scouten van talent en het ontwikkelen van high potentials.

Bericht lezen

Tips over strategie-implementatie?