Stoom jouw team klaar voor het nieuwe normaal

De anderhalvemetersamenleving staat voor de deur. Als leider is het zaak om je daar, samen met je team, nu al op voor te bereiden. Hoe doe je dat op afstand? Hoe stel je heldere doelen voor je team, wetende dat er de komende tijd nog veel gaat veranderen? Hoe maak je helder wat er op je af gaat komen: zowel de successen die je gaat behalen als de beren op de weg?

“We zeggen vaak: vier je successen. Maar doe dat ook echt, want dan gaan mensen de beweging naar het nieuwe normaal zien en ervaren.”

Catherine Clercx – Rainmaker

We gaven je al eerder inzicht in hoe je jouw team in 4 stappen door de corona-crisis heen helpt. Ook lieten we je zien welk gedrag jouw medewerkers (en jijzelf) kunnen vertonen in spannende situaties. Nu legt Rainmaker Catherine Clercx in deze video uit hoe je jouw team nu al kunt klaarstomen voor het nieuwe normaal. 

Na het bekijken van deze video:

  • Begrijp je dat je jouw stip op de horizon niet alleen langs harde KPI’s moet vaststellen;
  • Weet je wat je moet doen om te voorkomen dat je stilvalt wanneer zich een nieuwe beperking voordoet;
  • Snap je wat je moet doen om jouw medewerkers de weg naar het nieuwe normaal te laten ervaren.

In deze video leggen we het belang van het vieren van successen uit. Wil je wegblijven van de standaard taart of saucijzenbroodjes? Lees dan ons blog Successen vieren doe je zo!

Je hebt één van de video’s uit onze videoserie bekeken. Bekijk ook de andere video’s!

Help jouw team in 4 stappen de corona-crisis door

Herken het gedrag van jouw medewerkers in tijden van corona

Wil je direct aan de slag om succesvol te worden in het nieuwe normaal en resultaten te behalen in tijden van corona? Lees meer over onze corona-aanpak. Mail ons op hallo@rainmengroup.com of bel ons op 085-0434842.

Wil jij op de hoogte gehouden worden? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. Maandelijks sturen we je een update met het laatste Rainmen nieuws, blogs, video’s en case studies.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Connect met Rainmen

Linkedin

Nog meer inspiratie

Tips over strategie-implementatie?