Onze partners

Rainmen helpt je om strategie om te zetten naar resultaat. Wij geloven dat teams de sleutel zijn om dit voor elkaar te krijgen. Dat betekent ook dat wij als organisatie in een team werken. We hebben verschillende organisaties om ons heen verzameld met specifieke kennis, ervaring of netwerken. Samen kunnen we de impact maken die we graag willen maken. Impact bij onze klantorganisaties en in de maatschappij. Together we make it rain.
Logo NCD

Profile Dynamics

De wereld verandert in hoog tempo en dat vraagt om aanpassingsvermogen van organisaties én de mensen die er werken. Hoe houden we onze organisaties slagvaardig en flexibel? Ter ondersteuning gebruiken wij Profile Dynamics ®. Hierbij bieden wij organisaties, teams en leiders:

  • Inzicht in de persoonlijke drijfveren van de mensen die de organisatie maken;
  • Laten wij zien en ervaren hoe deze drijfveren doorwerken in teams en de organisatie;
  • Geven we je handvatten om hiermee aan de slag te gaan op individueel- en teamniveau om daarmee de organisatie te verbeteren.

Jawel

Jawel is er voor leiders, medewerkers, teams én organisaties. Vanuit inzicht in de ‘onderstroom’ en drijfveren ontwikkelt Jawel leiderschapsprogramma’s en bouwt mee aan sterke teams en aan de ontwikkeling van individuen. De trainers en coaches van Jawel werken energiek, betrokken en pragmatisch. Zij zijn de externe inspiratie voor interne motivatie. Jawel helpt inzichten om te zetten in acties en écht leren: van weten en denken naar doen!

Logo NCD
Logo NCD

Je krijgt het team, het plan en de tools

Ontgrendel het groeipotentieel van je bedrijf met onze ondersteuning in Growth Marketing. Je krijgt een eigen groeiteam, een bewezen strategisch plan en de essentiële tools om jouw bedrijf te laten groeien! Wij begeleiden je in het ontwikkelen en uitvoeren van groei strategieën die niet alleen op korte termijn resultaten behalen maar ook op lange termijn winstgevend zijn! Met deze drie onderdelen brengen we jouw bedrijf meer (website)verkeer, meer leads en uiteindelijk meer sales!

Bstate

Bstate is onze Amerikaanse partner met meer dan 35 jaar ervaring. Bstate ondersteunt onze klantorganisaties met vestigingen in Noord- en Zuid Amerika. Bstate oprichter en auteur Mark Samuel is een van de grondleggers van de Rainmen methode.

Logo NCD

Inspirerende locaties

Een werkomgeving bepaalt naast de facilitator, aanpak en content een groot deel van de effectiviteit en plezier van teamdagen. Rainmen heeft hiervoor verschillende favoriete locaties in Nederland waar we al jaren “over de vloer” komen. Inspirerende plekken waar je met je team aan de slag kunt gaan!

Daalsesingel 51, Utrecht

Midden in de bruisende maatschappij een inspirerende plek, én eenvoudig bereikbaar.

Sinds de zomer van 2022 is de Daalsesingel 51 (DS51) de nieuwe thuisbasis voor Rainmen. Met ons eigen kantoor, inspirerende workshopruimte en spectaculair dakterras kunnen we onze klanten nog beter ondersteunen tijdens workshops.

DS51 heeft ruimtes voor grote en kleinere gezelschappen, teamsessies of overleggen inclusief lunch en borrels en is zeer eenvoudig bereikbaar met OV (5 minuten van Utrecht CS), auto (5 minuten van A2) of fiets. In de nabije omgeving zijn er voldoende overnachtingsmogelijkheden voor meerdaagse workshops.

Wij kennen de mogelijkheden en denken graag met je mee!

Bosberaad, Berlicum

Broedplaats voor bedrijven

Bosberaad is de locatie voor vergaderingen, workshops en trainingen voor bedrijven, gevestigd in het buitengebied van Den Bosch. Een inspirerende plek met ruimte als belangrijkste factor. Letterlijk, omdat ieder team met de twee hectare grond alle ruimte heeft om binnen en buiten de dag in te vullen zoals het het team het beste past.

Logo NCD
Logo NCD

Tips over strategie-implementatie?