Onze partners

Rainmen helpt je om strategie om te zetten naar resultaat. Wij geloven dat teams de sleutel zijn om dit voor elkaar te krijgen. Dat betekent ook dat wij als organisatie in een team werken. We hebben verschillende organisaties om ons heen verzameld met specifieke kennis, ervaring of netwerken. Samen kunnen we de impact maken die we graag willen maken. Impact bij onze klantorganisaties en in de maatschappij. Together we make it rain.
Logo NCD

Nederlandse vereniging van Commissarissen & Directeuren (NCD)

NCD is een community van leden die eindverantwoordelijkheid dragen als directeur, commissaris of toezichthouder. In een vertrouwde en veilige omgeving kunnen directeuren, toezichthouders en commissarissen van elkaar leren, waarbij persoonlijke groei centraal staat. NCD-leden verrijken elkaar door de uitwisseling van kennis en ervaring.

Wij delen ook graag onze kennis en ervaring met NCD-leden door het faciliteren van webinars, colleges en masterclasses over uiteenlopende onderwerpen zoals strategie-executie, leiderschap en teamontwikkeling. Tevens zijn wij jaarlijks aanwezig op de twee grootste events van de NCD; De Dag van het Leiderschap en de Dag van de Commissaris.

Jawel

Jawel is er voor leiders, medewerkers, teams én organisaties. Vanuit inzicht in de ‘onderstroom’ en drijfveren ontwikkelt Jawel leiderschapsprogramma’s en bouwt mee aan sterke teams en aan de ontwikkeling van individuen. De trainers en coaches van Jawel werken energiek, betrokken en pragmatisch. Zij zijn de externe inspiratie voor interne motivatie. Jawel helpt inzichten om te zetten in acties en écht leren: van weten en denken naar doen!

Logo NCD

HRMforce

Logo NCD

Steeds vaker krijgen wij de vraag om onze klanten te ondersteunen in het selecteren van talent. Met de talentmanagement software van HRMforce hebben wij de tools in handen om onze klanten een kwaliteitsboost te geven in de selectie van “de beste match”. Dit doen wij langs gestandaardiseerde assessments, duidelijke en scherpe analyses en onafhankelijke verslaglegging. Het resultaat? Een bijdrage aan het selectieproces in het vinden van de juiste kandidaten en het werven van nieuwe medewerkers.

More Awesome

Met de up-to-date kennis, ervaring en daadkracht van More Awesome kunnen wij onze klanten ondersteunen op het vlak van brand strategy en marketing. Naast dat More Awesome onze Rainmen branding en marketing op een hoger plan brengt ondersteunt More Awesome inmiddels ook al verschillende Rainmen klanten met hun brand-, marketing- en sales-uitdagingen.

Logo NCD

Inspirerende locaties

Een werkomgeving bepaalt naast de facilitator, aanpak en content een groot deel van de effectiviteit en plezier van teamdagen. Rainmen heeft hiervoor verschillende favoriete locaties in Nederland waar we al jaren “over de vloer” komen. Inspirerende plekken waar je met je team aan de slag kunt met de nodige positieve externe (natuur) en interne (gezonde voeding) als ondersteuning.

Bosberaad

Broedplaats voor bedrijven

Bosberaad is de locatie voor vergaderingen, workshops en trainingen voor bedrijven, gevestigd in het buitengebied van Den Bosch. Een inspirerende plek met ruimte als belangrijkste factor. Letterlijk, omdat ieder team met de twee hectare grond alle ruimte heeft om binnen en buiten de dag in te vullen zoals het het team het beste past.

De Hoorneboeg

Midden in het bos aan de rand van de Hilversumse Hei

De Hoorneboeg is de thuisbasis voor Rainmen met ons eigen kantoor “In de Villa”. Het landgoed heeft meerdere locaties middenin het bos en is zeer geschikt voor grotere gezelschappen, teamsessies of overleggen. Het biedt tevens de mogelijkheid om te overnachten voor meerdaagse trainingen.

In de kas of op het terras van restaurant Bij de Tuinman geniet je van de vegetarische keuken tijdens, lunch, borrel of diner.

Wij kennen de mogelijkheden en denken graag met je mee!

Eerste teamdag sinds corona - de ervaringen van Wortell

Logo NCD

Sfeerimpressie op Bosberaad met een klant van Rainmen

“In de Villa”, de thuisbasis van Rainmen op de Hilversumse Hei.

Tips over strategie-implementatie?