Pak je plek in het nieuwe normaal.

Heb jij je keuze al gemaakt?

We hebben niet langer de luxe om stil te zitten. In de manier waarop jouw organisatie omgaat met deze crisis is er altijd sprake van een keuze! Je kunt kiezen om af te wachten wat er gaat komen, of je maakt NU de keuze om in actie te komen!

Rainmen biedt jou in deze woelige tijden houvast. Hieronder vertellen we je meer over hoe we jou versneld een plek in het nieuwe normaal brengen.

Wat biedt Rainmen in deze tijd?

Doe nu wat nodig is om jouw organisatie klaar te maken voor de toekomst die écht anders wordt. Wij hebben onze uitgebreide ervaring in het begeleiden van organisaties bij het neerzetten en uitvoeren van strategie vertaald in een concreet aanbod, bestaande uit 3 stappen.

 

 

Belangrijk om te weten:

  • Na iedere stap is er een GO/NO GO moment.

  • Onze modules kunnen we zowel online als offline aanbieden. Onze offline sessies vinden plaats op een locatie die voldoet aan de veiligheidsnormen van het nieuwe normaal, zoals de 1,5m-afstand-regel.

Stap 1 – Analyse: de werkelijkheid van vandaag

De nieuwe situatie is onomkeerbaar en niet onderhandelbaar. Wij helpen je om versneld langs een aantal camerastanden te kijken naar de werkelijkheid van vandaag. Het levert jou een heldere analyse op, op basis waarvan jij concrete vervolgstappen kunt nemen.

 

Stap 2 – Strategisch plan: pak je plek in het nieuwe normaal

Wat is de koers die we nu moeten gaan varen? Zonder dat je je organisatie volledig opnieuw uit moet vinden. Blijf bij je kracht, bij dat wat goed was, maar stuur bij en herontdek daar waar nodig. Samen met jou stellen we een helder strategisch plan op, waarmee je koers kunt zetten richting het nieuwe normaal. Aan het einde van deze stap staat een krachtig team van jouw medewerkers in de startblokken met een helder strategisch plan onder de arm, klaar voor actie.

 

Stap 3 – Actie: kom en blijf in beweging

Nu aan de slag. Wij begeleiden jouw team langs onze bewezen High Performance Team aanpak, om versneld de eerste resultaten uit het strategische plan te realiseren.

Meer weten over onze corona-aanpak?

Doen wat NU nodig is betekent in onze ogen:

  • Bepalen wat we leren van deze crisis en vaststellen hoe we dit doorvertalen;
  • Herijken van de strategie of constateren dat het roer compleet om moet;
  • Op korte termijn komen tot concreet meetbaar resultaat.

 

Investering

Ga er maar aan staan: in een onzekere tijd met de hand op de knip! Rainmen wil onderdeel zijn van de oplossing en dit maken we mogelijk op de volgende manier.

  • Stap 1 en 2 bieden we aan voor: €12.500 (regulier tarief is €25.000)
  • Stap 3, het begeleiden van de eerste sprint van het ‘doorbraakteam’ is: €5.000 per maand (regulier tarief is €7.500)

Prijzen zijn exclusief 21% BTW.

 

Meer informatie? Neem contact met ons op