Implementeer je strategie

Van plan naar resultaat

Een plan op papier zetten is één ding, hem succesvol ten uitvoer brengen is iets heel anders. Waar begin je, met wie, hoe en wanneer? Hele normale vragen, waar wij al honderden bedrijven mee hebben ondersteund de afgelopen jaren.

Methodisch, maatwerk en ervaring

Onze ondersteuning heeft een stevig methodisch fundament waarbij we aanpassingen maken op basis van het gewenste resultaat en de situatie in de organisatie. Onze Rainmakers brengen vele jaren praktijkervaring mee in een veelheid van expertises, branches en rollen. Dit alles zetten we zichtbaar en onzichtbaar in.

Waarom samen met Rainmen je strategie implementeren

1

Resultaat staat voorop

Alles wat wij doen is in lijn met het gewenst resultaat. We staan naast je als gids, coach,
raadgever, doorbreker, uitdager en aanjager.

Bewezen en sterke methode

De Rainmen methode bestaat al 35 jaar en is 100% gebaseerd op de praktijk. We gebruiken wat werkt en creëren samen resultaat.

A

Grote stappen zetten

In beweging komen, direct toepassen, falen, bijstellen, resultaat boeken, reflecteren, leren en doorpakken. Daar kun je op rekenen.

Boost medewerkers

Waarom samen met Rainmen implementeren?

Hoe lastig is het om zelf te starten en met name door te zetten wanneer het lastig en complex wordt. Dit is de ervaring van vele organisaties. Ideeën vormen is één, in beweging komen en de eerste resultaten boeken is twee. Met name wanneer het lastig of complex wordt, wanneer keuzes moeten worden gemaakt, er weerstand ontstaat en er geen voortgang zichtbaar is. Een een externe supporter, begeleider, aanjager, facilitator heeft dan de grootste toegevoegde waarde.

Onze Rainmakers helpen je in beweging te komen, keuzes maken, lastige en complexe situaties te overkomen en weerstand om te zetten in meestand. Wij leggen de relatie tussen inhoud en gedrag waardoor resultaat kan worden bereikt en jullie succes kunnen vieren.

Neem contact op!

Niet één consultant, maar een heel team

Afhankelijk van de vraag en opdracht stellen wij een Rainmen support team samen. Hierdoor weet je je gesteund vanuit een veelheid van invalshoeken, ervaring en expertises. Met onze Rainmen methode als rode draad ondersteunen we in alle fase van het implementatietraject. Van het in beweging komen, maken van keuzes, activeren en betrekken van de organisatie tot het meten en vieren van jullie succes.

Meer weten? Neemt contact met ons op!

Meer over strategie-implementatie

Rainmen

Implementeer je strategie