Teamdag: Word een krachtig team

Een maatwerk teamdag!

Rainmen organiseert teamdagen om teams te helpen strategie om te zetten naar resultaat. Wij geloven dat teams de sleutel zijn in het succesvol implementeren van strategie. Met onze bewezen methode voor strategie-executie verbinden wij inhoud met gedrag en veranderen wij teams in high-performance teams.

Teamdag in allerlei vormen

Met onze ervaring in het begeleiden van teams organiseren wij maatwerk teamdagen. Uiteenlopend van een strategiedag met een directie of MT tot en met een teamdag voor een volledig nieuw team. Uiteraard afgestemd op jullie gewenste resultaat.

Al ideeën over de invulling van de teamdag? Wij zijn erg benieuwd en denken graag mee!

Waarom klanten kiezen voor een teamdag onder onze regie

Bewezen en sterke methode

De Rainmen methode bestaat al 35 jaar en is 100% gebaseerd op de praktijk. We gebruiken wat werkt.

1

Veilig, maar niet comfortabel

Leren met directe toepasbaarheid. Leer maximaal buiten de comfortzone. Altijd in een veilige omgeving.

R

Helderheid voor jouw team

Creëer in één dag helderheid op het gewenste teamresultaat en de bijbehorende prioriteiten.

Succesvol team

Word een succesvoller team

Wij weten uit ervaring dat teams die teamdagen organiseren vele malen succesvoller zijn. Deze teams hebben aandacht voor de onderlinge samenwerking, blinken uit in effectief gedrag, hebben helder wat de teamprioriteiten zijn, zijn wendbaarder op momenten dat het even tegenzit en komen sneller tot de gewenste teamresultaten. Teams die ervoor zorgen dat strategie wordt omgezet naar resultaten. Het levert je meer op dan dat je investeert.

Rainmen helpt graag met het organiseren en faciliteren van jullie teamdag. Wij begeleiden al jaren teams in hun ontwikkeling naar high performance teams en in het succesvol ten uitvoer brengen van hun strategie, plannen en ideeën. Onder onze regie halen jullie nog meer uit jullie teamdag!

Laat ons je helpen!

Wij helpen in het organiseren van jouw teamdag

Twijfel je of een teamdag de gewenste resultaten oplevert? Wij geloven dat je met een goede voorbereiding en een maatwerk-programma van iedere teamdag een succes maakt.

Wij beschikken over een breed pallet aan werkvormen zodat we voor iedere teamdag tot een maatwerk-programma komen in lijn met het gewenste resultaat van het team. We passen ervaringsleer toe, zodat jullie gedurende de dag direct oefenen, het leereffect vergroten en sneller tot de gewenste resultaten komen.

Wij hebben twee locaties die zeer geschikt zijn voor het organiseren van een teamdag. We raden te allen tijde een externe locatie aan, zodat jullie in een andere omgeving en weg zijn uit de dagelijkse werksfeer.

Ongeacht of jullie een nieuw of bestaand team zijn, of jullie wel of geen locatie hebben en ongeacht of jullie al wel of geen ideeën hebben over de invulling van jouw teamdag: wij gaan graag met jullie aan de slag!

Met onze teamdag worden jullie gegarandeerd een succesvoller team!

Succesvol team

Neem contact op!

Een teamdag samen met Rainmen

Resultaat- en actiegericht

Een teamdag langs een bewezen methode.

Focus op resultaat

Het gewenste resultaat is leidend. We zijn wendbaar in de uitvoering.

Meetbaar samenwerkingsgedrag

We maken het samenwerkingsgedrag binnen het team langs 15 onderdelen meetbaar.

Heldere keuzes

Jullie maken heldere keuzes en houden vast aan de échte prioriteiten.

Veiligheid en vertrouwen

We hebben oog voor de onderlinge samenwerkingsrelaties, met veiligheid en vertrouwen als belangrijkste aspecten.

Onafhankelijke facilitators

Wij zorgen ervoor dat iedereen aan bod komt. Geen dubbele rol voor jou of je collega als facilitator en deelnemer.

Locaties

We beschikken over twee zeer geschikte locaties voor het organiseren van een teamdag.

Doen wat nodig is

We doen niet wat je ons vraagt?  We doen wat nodig is. We stoppen pas als het doel bereikt is.

Bekijk ook de ervaringen van onze klanten

“Organiseer en faciliteer het break-out programma, dat integraal onderdeel van onze leiderschapsdag met 150 managers is.”

Zet de leidinggevenden aan tot actie, samenwerken, out-of-the-box denken, zodat zij alles doen in lijn met het gewenst resultaat en als high performance team gaan werken. Reflecteer en leer met de deelnemers tussentijds. Dit was de opdracht tijdens de spectaculaire kick-off van het leiderschapsprogramma met 150 managers van Heineken.

Bekijk de video voor een sfeerimpressie!

Leiderschapsdag Heineken

Eerste teamdag sinds corona - de ervaringen van Wortell

Het recruitment team van IT specialist Wortell ging jullie voor. Zij hadden vlak na de eerste lockdown hun eerste Back on Track teamdag. Een nieuw team dat nog nooit als team fysiek bij elkaar was geweest en volledig op afstand werkte.

Het team van Wortell heeft stilgestaan bij de ervaringen in het volledig op afstand werken. En zij hebben een helder plan met concrete afspraken voor de aankomende maanden gemaakt.

Hun ervaringen hebben we in een video vastgelegd!

Teamdag in 3 stappen

1. Kennismaken

We maken kennis. We inventariseren jullie vraag, wensen en het gewenste resultaat van de teamdag. De juiste klik en een ‘fit’? Dan maken we een op maat gemaakt voorstel.

l

2. Intake

We bespreken het voorstel en scherpen aan waar nodig. Is de invulling helder? Leidt de invulling tot het gewenste resultaat? Hoe werkt het team nu samen? Wat zijn potentiële blokkades?

De antwoorden op deze vragen geven volledig inzicht in het programma.

3. Teamdag

Jouw team gaat vol energie aan de slag op een unieke locatie. Wij zorgen voor de rest – van het briefen van de deelnemers, het faciliteren van de sessie en het verzorgen van de catering. Na afronding van de teamdag ontvangen jullie een verslag met de belangrijkste resultaten van de teamdag.

Ready?