Welkom bij de Rainmen Club!

Wat is de Rainmen Club?

Herken jij dat steeds meer organisaties behoefte hebben aan interne veranderkracht? Zelf de expertise en menskracht willen hebben om strategie te implementeren en naar kraakhelder resultaat te brengen. Niet continu afhankelijk te zijn van externe consultants die beweging creëren en je helpen tot resultaat te komen.

Ben jij een persoon die in de eigen organisatie leiding geeft/aanjager is/begeleider is van transformatieve processen. Als zaken moeten veranderen in de organisatie kijken ze dan naar jou of wil je juist dat ze naar jou kijken?

Herken je je in deze vragen en heb je zoiets van, ‘ja en hoe dan’?

De Rainmen Club heeft met het ‘interne Rainmaker jaarprogramma’ dan het antwoord dat je zoekt!

De Rainmen Club is een initiatief van Rainmen als antwoord op de vraag die steeds luider wordt: “Wat jullie doen, dat wil ik in mijn organisatie borgen, kunnen jullie ook interne Rainmakers maken?”

“Ieder jaar hadden we plannen die we naast de operationele zaken wilden doen, maar dit keer hebben we ze ook echt aantoonbaar gerealiseerd! Dit is nog niet eerder vertoond, we halen nu eens resultaten die we hebben opgeschreven! Jullie hebben echt de klantverwachtingen overtroffen!”

Rob Vijverberg – Manager BU Testing Services, Sogeti

Interne Rainmaker jaarprogramma

Uniek online/offline leer- en werktraject!

Met het interne Rainmaker jaarprogramma biedt de Rainmen Club een uniek online/offline leer- en werktraject!

Twaalf maanden interne veranderkracht en executiekracht vergroten door een combinatie van leren, toepassen en resultaat bereiken. Dit alles langs een persoonlijke- en organisatieopdracht.

Met interactie, support en leerervaringen in een groep van maximaal tien deelnemers. Beschikbaar als open inschrijving en in-company-traject.
Begeleidt door twee senior Rainmakers die de rol van facilitator, opleider, coach, aanjager en supporter op zich nemen.

Reis van de held

Lidmaatschap van de Rainmen Club betekent dat we in twaalf maanden door de twaalf fasen van de ‘Heroes journey / Reis van de held’ van Joseph Campbell reizen.

Deze beschrijft in essentie de ‘levensreis’ of ‘spirituele zoektocht’ die iemand aangaat op zoek naar zijn of haar eigen identiteit. Joseph Campbell ontdekte een grondpatroon in de mythen en rituelen die hij jarenlang bestudeerde en vervatte deze kennis in De reis van de held. Het daadwerkelijk invulling geven aan je verlangen gaat niet zonder slag of stoot. Ongetwijfeld kom je op je reis naar jezelf beren op de weg tegen. Je komt intern in aanraking met je eigen weerstand en emoties en ook extern stuit je op de nodige weerstand.

Joseph Campbell heeft een manier van kijken die ons aanspreekt en die bij onze manier van werken past.

Voor wie?

De Rainmen Club is er voor degene die (bege)leiding geven aan transformatie(ve) projecten en processen in organisaties. Het zijn de hefboom personen die zorgen dat operationele, tactische en strategische projecten van de kant komen en tot resultaat worden gebracht.

Waar herken je een Rainmen Club lid aan?

  • Intrinsiek gemotiveerd om veranderingen te begeleiden, leiding te nemen en tot resultaat te komen;
  • Beschikt over een voldoende mate van lef en moed om bij zichzelf en anderen de spiegel voor te houden;
  • In staat/bereid om eigen (beperkende) overtuigingen aan te pakken en gedrag in lijn met gewenst resultaat te brengen;
  • Kan goed verbinding leggen met anderen;
  • Wil meer van dat alles en zoekt naar (persoonlijke) ontwikkeling om daarmee meer verander- en executie kracht voor zichzelf en de organisatie te ontwikkelen;
  • Heeft al eens met Rainmen in een doorbraakteam en/of high performance team traject meegemaakt (pré, geen voorwaarde)
  • Is ‘fun to be with’ ;-).

Online & Offline

Het interne Rainmaker jaarprogramma van de Rainmen Club heeft een online en offline karakter. Ongeveer 70% speelt zich online af op onze eigen professionele Learning Experience Platform en tijdens online intervisie en coaching sessies. Ongeveer 30% zul je elkaar ontmoeten op ons hoofdkantoor op Buitenplaats de Hoorneboeg in Hilversum.

Dit wil je niet missen!

✅  Twaalf maanden interne veranderkracht en executiekracht vergroten door een combinatie van leren, toepassen en resultaat bereiken;
✅  Met een persoonlijke- en organisatieopdracht;
✅  Online leeromgeving 24/7 beschikbaar met twaalf hoofdstukken met content rondom interne verander- en executiekracht met meer dan 70 modulen;
✅  Twaalf maanden supportlijn met twee senior Rainmakers;
✅  Online geleide intervisie;
✅  Zes dagdelen op de Hoorneboeg inclusief lunch en F&B arrangement;
✅  Zes online individuele support/coach sessies;
✅  Toegang en gebruik van Accountability IP en toolbox.

Direct toegang tot het platform!

Wil jij direct een kijkje nemen en een eerste module ervaren op onze online leeromgeving? Laat hieronder je e-mail achter en krijg direct toegang via een toegangscode! 

Wil jij eens met één van onze Rainmakers sparren over de mogelijkheden van de Rainmen Club voor jou en je organisatie stuur ons dan een berichtje via hallo@rainmengroup.com of bel ons via 085 – 0434842

Stuur mij een toegangscode!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Tips over strategie-implementatie?