Herstart jouw team in een dag

Hoe ga je invulling geven aan de eerste keer dat jullie in lange tijd weer fysiek bij elkaar zijn? Hoe geef je plek aan de dingen die gebeurd zijn?

Rainmen helpt je deze dag tot een succes te maken. Een dag waarbij er ruimte is voor het individu en het team.

Als je een plek hebt gereserveerd:

  • Zit je nog nergens aan vast;
  • Kunnen wij alvast rekening houden met jullie voorkeursdatum
  • En nemen we z.s.m. contact met je op om eventuele vragen te beantwoorden en de teamdag definitief in te plannen.


Eerste teamdag sinds corona - de ervaringen van Wortell

Wat biedt Rainmen jou?

De afgelopen periode was aanpassen en vooral digitaal doorwerken. Nu is het tijd voor reflectie. Wat ging er goed, wat willen we daarvan behouden en wat moet echt anders de komende periode? Hoe bereiden we ons voor op wat ons nog te wachten staat? Aan het begin van de dag kijken we terug, kan iedereen zijn verhaal kwijt om daarna te focussen op de toekomst.

Rainmen faciliteert de teamdag voor jouw team, zodat jij als leider ook onderdeel kan zijn van deze dag. De teamdag bestaat uit 3 onderdelen:

 

BLOK 1 – Het team en het individu

In dit onderdeel besteden we aandacht aan het individu en het team als totaal. We geven ruimte voor persoonlijke verhalen en bekijken met elkaar hoe het team er nu voor staat. We staan stil bij wat het nieuwe normaal ons brengt, en kijken wat jullie als team willen behouden, en waar jullie juist afscheid van willen nemen.

 

BLOK 2 – De teamresultaten

De wereld is anders en de oude teamplannen sluiten hoogstwaarschijnlijk niet meer aan bij het nieuwe normaal. Wat worden de nieuwe resultaten die jullie als team afspreken? En welke samenwerkingsafspraken passen hierbij?

 

BLOK 3 – Door naar de toekomst

Hoe gaan we de nieuwe beoogde teamresultaten daadwerkelijk uitvoeren? Welke eerste prioriteiten hebben we dan op te pakken die de grootste hefboom hebben naar het beoogde resultaat? We selecteren de belangrijkste prioriteiten en geven een handzaam en resultaatgericht projectplan mee zodat jullie snel in beweging kunnen komen.

 

Belangrijk om te weten:

Onze offline sessies vinden plaats op een locatie die voldoet aan de veiligheidsnormen van het nieuwe normaal, zoals de 1,5m-afstand-regel.

 

De invulling van de teamdag?

Investering

Jouw investering voor je eerste teamdag na de lockdown komt op slechts €1.500 voor een groep tot 10 personen. 

Inbegrepen in deze all-in prijs:

  • Unieke, centrale locatie waar we veilig kunnen werken;
  • 2 Rainmakers;
  • Eten en drinken.

Prijs is exclusief 21% BTW.

 

Reserveer je plek

Ben je enthousiast, of wil je meer weten? Reserveer dan nu alvast jouw datum op de kalender, of laat je gegevens achter. We nemen we z.s.m. contact met je op om eventuele vragen te beantwoorden en de teamdag definitief in te plannen.

 

Meer informatie? Neem contact met ons op