Game based training

In 3 uur een mind-reset

Met ervaringsleer bereiken we in 3 uur meer resultaten dan in een traditionele training van 8 uur. Daarnaast is het ook nog eens veel leuker. Met deze game trainen we teams en groepen in het gebruiken van hun ondernemersspieren waardoor we ‘out-of -the-box’ denken ook daadwerkelijk in praktijk brengen.

Nieuwe ideeën en direct toepasbaar

Dit spel is al in meer dan 30 landen gespeeld. En meer dan 60.000 mensen hebben de mind-reset, de creativiteit en de fun meegemaakt die de game losmaakt.

Waarom onze klanten kiezen voor de game

Laat belemmerende overtuigingen los

Leer je belemmerende overtuigingen herkennen en los te laten. Challenge en verander je mindset!

A

Divergent denken

Nieuwe denktechnieken zorgen voor meer objectiviteit en inzichten. Bekijk uitdagingen vanuit meerdere invalshoeken en laat je verrassen door de uitkomsten.

1

Strategie ontwikkeling

Het – door ons geactiveerde – collectieve brein van de eigen organisatie leidt in één dag tot een aangescherpte strategie.

Freshbiz Game

Gekoppeld aan een actueel thema

Wij zetten de toon van een workshop/event door deelnemers op een pittige en leuke manier te confronteren met de nieuwe thema’s van deze tijd zoals; ondernemend denken, hybride werken, duurzame inzetbaarheid, agile werken, cross functionele synergie, divergent denken en oplossingsgerichte creativiteit.

  • Creativitieit 90% 90%
  • Innovatie 77% 77%
  • Samenwerking 85% 85%
  • Denken in overvloed 100% 100%

Ga voor een mindset-shift

We bieden de game in diverse workshops en trainingen.

Uiteenlopend van een 3-uur durende workshop waarin deelnemers ondernemend leren denken tot en met een workshop van 1 dag rondom een actueel vraagstuk in jouw team of organisatie. We garanderen nieuwe en praktische inzichten.

Onderdeel van iedere teamdag

Tijdens elke teamdag in je organisatie waar een ondernemende mindset en creativiteit belangrijk is voor succes, kun je de game inzetten. De game wordt dan in overleg met de opdrachtgever kort ingeleid en na het spelen met een specifieke debrief als overbrugging weer teruggegeven aan de organisatie. Het resultaat is een gewenste mind-reset en veel energie om de uitdagingen van de teamdag aan te gaan.

Vertel mij meer!

FreshBiz Game

We nemen contact met je op

“Ik ben een boardgame geek en wil graag meer doen met het spel. Ik ging er met hoge verwachtingen in en werd toch verrast met een bijzondere uitkomst. Super gedaan!”

Sam Bremers – UX Designer