Inzicht in drijfveren /

Als leider heb je het vast al lang door: iedere persoon en ieder teamlid is anders. Dat betekent ook voor ieder een andere manier van motiveren en een andere manier van samenwerken. Maar hoe maak je van al die verschillende persoonlijkheden toch een hecht en efficiënt team? Ontdek het met Profile Dynamics!

Profile Dynamics: de sleutel tot een hecht en efficiënt team.

Een krachtig teamingrediënt /

Waardoor ga jij harder lopen en waardoor juist niet? Wat definieer jij als complex en lastig? Met wie kun je van nature goed en minder goed samenwerken? En hoe antwoorden jouw teamgenoten hierop? Krijg zicht op jouw en elkaars drijfveren als krachtig teamingrediënt.

Waarom teams kiezen voor Profile Dynamics /

Bewezen en sterke methode

Profile Dynamics® is gebaseerd op het wetenschappelijk werk van dr. Clare W. Graves en McClelland.

Eenvoudig en krachtig

In 20-30 minuten een uitgebreide rapportage, gepersonaliseerde toelichting en een online 1-op-1 terugkoppeling.

Sleutel tot resultaat

Persoonlijk en als team leren én direct toepassen met resultaat.

Waarom zicht op drijfveren?

De wereld verandert steeds sneller. En het is eigenlijk niet-onderhandelbaar dat je daar als organisatie en team op weet te anticiperen. De meest effectieve teams zijn dan ook teams die kunnen inspelen op hetgeen op hen afkomt, weerbaar zijn en aanpassingsvermogen als kerncompetentie hebben. Zicht hebben op de aanwezige talenten, drijfveren en competenties is daarbij essentieel. Dit helpt je resultaat, impact en werkgeluk te bereiken.

Krijg zicht op jullie drijfveren

Wij helpen teamleden om regie te pakken in hun eigen ontwikkeling en dat van hun team. We starten met een online test van 20-30 minuten. Daarna volgt een bijpassend persoonlijk gesprek of een workshop waarin wij inzicht geven in de eigen drijfveren, talenten en valkuilen en die van anderen. Deelnemers ontvangen tevens een uitgebreide rapportage met gepersonaliseerde toelichting. En door de individuele profielen van teamleden te combineren, kunnen we ook profielen van teams, afdelingen en zelfs complete organisaties maken. Kortom: Profile Dynamics is een eenvoudig en krachtig instrument voor het ontwikkelen van individuen, teams en organisaties, en de perfecte basis voor het verbeteren van de onderlinge samenwerking.