Inzicht in drijfveren

Een krachtig teamingrediënt

Waardoor ga jij harder lopen en waardoor juist niet? Wat definieer jij als complex en lastig? Met wie kun je van nature goed en minder goed samenwerken? En hoe antwoorden jouw teamgenoten hierop? Krijg zicht op jouw en elkaars drijfveren als krachtig teamingrediënt.

Test gericht op ontwikkeling

Ontwikkel je (leiderschaps)team door de Profile Dynamics® test en ontvang een rapportage op persoonlijk-, team- en organisatieniveau.

Waarom teams kiezen voor Profile Dynamics

Bewezen en sterke methode

Profile Dynamics® is gebaseerd op het wetenschappelijk werk van dr. Clare W. Graves en McClelland.

e

Eenvoudig en krachtig

In 20-30 minuten een uitgebreide rapportage, gepersonaliseerde toelichting en een online 1-op-1 terugkoppeling.

Sleutel tot resultaat

Persoonlijk en als team leren én direct toepasbaar met resultaat.

Profile Dynamics - Rainmen

Waarom zicht op drijfveren?

De wereld verandert steeds sneller, het is niet-onderhandelbaar dat je daar als organisatie en team op weet te anticiperen.

De meest effectieve teams zijn teams die kunnen inspelen op hetgeen op hen afkomt, wendbaarheid zijn en aanpassingsvermogen en samenwerking als kerncompetentie hebben. Zicht hebben op de aanwezige talenten, drijfveren en competenties is daarbij essentieel. Dit helpt je werkgeluk, impact en resultaat te bereiken.

Download Brochure

Wij helpen in het krijgen van zicht op jullie drijfveren

Wij helpen teamleden regie pakken in hun eigen- en teamontwikkeling. We starten met een online test van 20-30 minuten. Daarna volgt een bijpassend persoonlijk gesprek of een workshop waarin wij inzicht geven in je drijfveren, en je talenten en valkuilen en dat van de ander. Deelnemers ontvangen tevens een uitgebreide rapportage en gepersonaliseerde toelichting.

Door de individuele profielen van teamleden te combineren, kunnen we ook combinatieprofielen van afdelingen/teams en zelfs complete organisaties maken. Een eenvoudig en zeer krachtig persoonlijk-, team- en organisatieontwikkeling instrument dat samenwerking aantoonbaar verbetert.

Meer weten? Neemt contact met ons op.

Ik wil meer weten over Profile Dynamics!

Boost medewerkers

Meer over Profile Dynamics?