Inzicht in drijfveren /

Laten we het potentieel van elk teamlid optimaal benutten. Met Profile Dynamics krijgen we inzicht in ieders unieke bijdragen en ontwikkelen we een plan voor persoonlijke groei en ontwikkeling. 

Download de guide: Hoe zorg ik ervoor dat ieder teamlid zijn of haar volle potentieel bereikt. 

 

Profile Dynamics de sleutel tot een hecht en efficiënt team.

Een krachtig teamingrediënt /

Hoe identificeer en ondersteun je de individuele ontwikkeling binnen je team, en hoe sluit dit aan bij de teamdoelstellingen? Krijg zicht op jouw en elkaars drijfveren als krachtig teamingrediënt.

Waarom teams kiezen 
voor Profile Dynamics /

Waardoor ga jij harder lopen en waardoor juist niet? Wat definieer jij als complex en lastig? Met wie kun je van nature goed en minder goed samenwerken? En hoe antwoorden jouw teamgenoten hierop? Krijg zicht op jouw en elkaars drijfveren als krachtig teamingrediënt.

Wetenschappelijke methode

Profile Dynamics® is gebaseerd op het werk psychologen van dr. Clare W. Graves en David McClelland.

Eenvoudig en krachtig

In 20 tot 30 minuten een uitgebreide rapportage, gepersonaliseerde toelichting en een online 1-op-1 terugkoppeling.

Sleutel tot resultaat

Persoonlijk en als team leren én direct toepassen met resultaat.

Waarom zicht op drijfveren?

De wereld verandert steeds sneller. En het is eigenlijk niet-onderhandelbaar dat je daar als organisatie en team op weet te anticiperen. De meest effectieve teams zijn dan ook teams die kunnen inspelen op hetgeen op hen afkomt, die weerbaar zijn en die aanpassingsvermogen als kerncompetentie hebben. Zicht hebben op de aanwezige talenten, drijfveren en competenties is daarbij essentieel. Dit helpt je resultaat, impact en werkgeluk te bereiken.

Krijg zicht op jullie drijfveren

 

Wij helpen teamleden om regie te pakken in hun eigen ontwikkeling en dat van hun team. We starten met een online test van 20-30 minuten. Daarna volgt een bijpassend persoonlijk gesprek of een workshop waarin wij inzicht geven in de eigen drijfveren, talenten en valkuilen en die van anderen. Deelnemers ontvangen tevens een uitgebreide rapportage met gepersonaliseerde toelichting. En door de individuele profielen van teamleden te combineren, kunnen we ook profielen van teams, afdelingen en zelfs complete organisaties maken. Kortom: Profile Dynamics® is een eenvoudig en krachtig instrument voor het ontwikkelen van individuen, teams en organisaties. Het is de perfecte basis voor het verbeteren van de onderlinge samenwerking en het in lijn brengen van de groei van teams met die van de organisatie.