Play a smarter game of life

Game based workshop

In 8 uur een mind-reset

Met ervaringsleer bereiken we in 8 uur meer resultaten dan in traditionele trainingen en teamdagen. Daarnaast is het ook nog eens veel leuker. Met deze game (FreshBiz Game) trainen we teams en groepen in het gebruiken van hun ondernemersspieren waardoor we ‘out-of -the-box’ en omdenken ook daadwerkelijk in praktijk brengen.

Nieuwe ideeën en direct toepasbaar

Dit spel is al in meer dan 30 landen gespeeld. En meer dan 60.000 mensen hebben de mind-reset, de creativiteit en de fun meegemaakt die de game losmaakt.

Download Brochure

Waarom onze klanten kiezen voor de FreshBiz Game

Laat belemmerende overtuigingen los

Leer je belemmerende overtuigingen herkennen en los te laten. Challenge en verander je mindset!

A

Nieuw perspectieven

Nieuwe denktechnieken zorgen voor meer objectiviteit en inzichten. Bekijk uitdagingen vanuit meerdere invalshoeken en laat je verrassen door de uitkomsten.

1

Strategie ontwikkeling

Het – door ons geactiveerde – collectieve brein van de eigen organisatie leidt in één dag tot een aangescherpte strategie.

FreshBiz Game

Gekoppeld aan een actueel thema

Wij zetten de toon van een workshop door deelnemers op een pittige en leuke manier te confronteren met de (nieuwe) thema’s van deze tijd en jullie organisatie zoals; ondernemend denken, hybride werken, persoonlijke leiderschap, duurzame inzetbaarheid, cross functioneel samenwerken, omdenken en oplossingsgerichte creativiteit.

  • Creativitieit 90% 90%
  • Innovatie 77% 77%
  • Samenwerking 85% 85%
  • Persoonlijk leiderschap 100% 100%

“Changing the way you play life”

Ben jij benieuwd wat de reden was voor de ontwerpers van de game om deze game te ontwikkelen en wat de ervaringen van deelnemers zijn? Kijk dan dit gesprek tussen Rainmakers Johanneke en Robbert en Ronen Gafni, de oprichter en bedenker van de FreshBiz Game.

Download Brochure

Ga voor een mindset-shift

In een workshop van een dag waarin deelnemers ondernemend leren denken rondom een actueel vraagstuk in jouw team of organisatie. We garanderen nieuwe en praktische inzichten.

Game based Training

“Ik ben een boardgame geek en wil graag meer doen met het spel. Ik ging er met hoge verwachtingen in en werd toch verrast met een bijzondere uitkomst. Super gedaan!”

Sam Bremers – UX Designer

We nemen contact met je op