Concrete tools om te groeien

Movement On The Ground

De missie van Movement On The Ground is een waardige opvang van vluchtelingen over de hele wereld. Rainmen helpt Movement On The Ground in het realiseren van deze missie.

Eric Verhaar, Head of People, omschrijft de samenwerking als volgt:

“Movement On The Ground werkt in een extreem veranderlijke omgeving, en is bovendien een organisatie in transitie. Rainmen heeft ons, op een zeer inspirerende en efficiënte manier, begeleid in het herdefiniëren van onze collectieve ambitie. Met zorg en doortastendheid, hebben de professionals van Rainmen ons geholpen om de ambitie te vertalen naar concrete acties en gedrag. Het moest te filmen zijn, en daarmee is het precies geworden wat we nodig hadden en hebben: concrete tools om te groeien en bloeien. Iedereen accountable met voldoende professionele ruimte en besef van eigen verantwoordelijkheid. Een open dialoog op basis van gelijkwaardigheid en respect. Van A naar B: een – niet lineair – proces waar we naar op weg zijn. Dank aan de Rainmen voor hun waardevolle bijdrage aan dit proces!”

Rainmen heeft ons, op een zeer inspirerende en efficiënte manier, begeleid in het herdefiniëren van onze collectieve ambitie. Met zorg en doortastendheid hebben de professionals van Rainmen ons geholpen de ambitie te vertalen naar concrete acties en gedrag.

Eric Verhaar

Head of People, Movement on the Ground

Tips over strategie-implementatie?