Rainmaker Jaarprogramma

Breng strategie naar resultaat

Een organisatie in beweging krijgen gaat niet zomaar. Een verandering van gedrag is namelijk noodzakelijk om een strategisch programma van de grond te krijgen. Maar hoe doe je dit?

Word Rainmaker

Je bent bij ons aan het juiste adres, want wij zijn Rainmen. Wij maken bedrijven succesvol met het realiseren van hun strategie. Onze methode is nu beschikbaar in een uniek opleidingsprogramma: het Rainmaker Jaarprogramma. Dit programma leidt je op tot gecertificeerd Rainmaker.

Deze klanten kiezen voor Rainmen

Waarom leiders vertrouwen op Rainmen Club

Leiderschap in verandering

Een strategische transformatie vraagt om daadkrachtig leiderschap en een heldere voorbeeldrol. Leer jouw team om verandering om te zetten in succes.

Action Learning

Je voert een belangrijke organisatieopdracht uit. Niet alleen een goede leerervaring, maar ook directe impact voor jouw organisatie!

Bewezen Methode

Je leert gedrag en vaardigheden om grote veranderingen aan te jagen op basis van de bewezen methode.

Vraag de brochure aan

Rainmen aanpak - samenwerkingsgedrag

Het Rainmaker Jaarprogramma

Het programma heeft een duur van 12 maanden, wordt uitgevoerd in groepen van maximaal 10 deelnemers en heeft de volgende onderdelen:

  • Leiderschap in transformatie
  • Organisaties in verandering
  • Facilitator skills
  • Accountable project- & programmamanagement
  • Persoonlijke ontwikkeling

Bijzonder aan het programma is de organisatieopdracht: een strategisch belangrijke transformatie. Je leert hiermee de methode direct toe te passen in je eigen context. Gecertificeerde en ervaren Rainmakers trainen, begeleiden en supporten je. Na succesvolle afronding ben je een gecertificeerde Rainmaker.

Het Rainmaker Jaarprogramma: voor mensen die leiding geven aan transformaties – en dat nog beter willen doen.

Rainmen Club

De Rainmen Club is een initiatief van Rainmen, gestart als antwoord op de vraag ‘Wat jullie doen, dat wil ik zelf kunnen. Kunnen jullie mij opleiden tot Rainmaker?’. 

Rainmen Club heet niet voor niets zo. Rainmen Club biedt naast de beste opleiding ook een supportnetwerk van ervaren Rainmakers. Dit stopt niet na het jaarprogramma!

Rainmen aanpak - samenwerkingsgedrag

Meer weten?