Rainmaker Jaarprogramma

Eigen Rainmakers

Je hebt de impact al ervaren van Rainmen: teams kregen vleugels en strategie werd werkelijkheid. Steeds meer organisaties kiezen ervoor om zelf de verandercompetentie – Rainmakers – op te bouwen. De veranderingen volgen elkaar immers steeds sneller op!
Maar hoe organiseer je dit nu op een manier dat je mensen niet alleen opgeleid worden, maar dat de organisatie ook direct resultaat boekt?

Direct resultaat

Goed nieuws. Ons nieuwe opleidingsprogramma – het Rainmaker Jaarprogramma – leidt je eigen mensen op tot gecertificeerde Rainmakers. In het programma voert de deelnemer meteen een strategisch project uit. Jouw organisatie heeft dus direct resultaat!

Deze klanten kiezen voor Rainmen

Waarom leiders vertrouwen op Rainmen Club

Langdurig effect

Met eigen Rainmakers hebben mijn teams steeds meer strategische impact.

Direct resultaat

De deelnemer voert een belangrijke organisatieopdracht uit. Niet alleen een goede leerervaring, maar ook directe impact voor onze organisatie!

Bewezen Methode

Deelnemers leren gedrag en vaardigheden om grote veranderingen aan te jagen op basis van de bewezen methode.

Vraag de brochure aan

Rainmen aanpak - samenwerkingsgedrag

Het Rainmaker Jaarprogramma

Klanten van Rainmen hebben iets gemeen. Ze weten dat ze zaken echt anders moeten gaan aanpakken om hun organisatie gezond te houden en resultaten te behalen. Ze kennen de nieuwe situatie nog niet, maar op weg naar de ambitie tonen ze de moed om te kijken naar eigen gedrag en samenwerking.

Meer weten?