E-book: Van strategie naar resultaat

Het profiel en het gedrag van de huidige donateurs en supporters verandert snel en ingrijpend. Relevant blijven voor donateurs en supporters vraagt niet alleen om een andere Fundraising strategie. Het vraagt ook om een verandering in houding en gedrag van je mensen, een andere manier van samenwerken.

Lees in ons e-book hoe je strategie succesvol implementeert en hoe je de manier van samenwerken ondersteunend aan je plannen verandert.

Download Gratis E-book
Rainmen aanpak - samenwerkingsgedrag

De implementatie van je strategie

Een plan op papier zetten is één ding, hem succesvol ten uitvoer brengen is iets heel anders.

Je bedenkt en plant zo goed en kwaad als het kan een nieuwe strategie als reactie op alle kansen en bedreigingen. En je hoopt natuurlijk dat managers en medewerkers er alles aan doen om jouw strategie snel en duurzaam om te zetten in executie en resultaat. Op papier ziet het er geweldig en haalbaar uit. Echter, als het gaat om een transitie, waarbij je echt een verandering van houding en gedrag verlangt van je mensen, dan is snel en duurzaam een fikse uitdaging. Hier zul je al je professionaliteit, inzicht, kennis, vaardigheden en energie moeten inzetten.

Wij hebben honderden bedrijven geholpen met het implementeren en realiseren van hun strategie en het structureel behalen van resultaten. We delen onze kennis en ervaring graag met je, om je zo op weg te helpen om jouw strategie ook succesvol ten uitvoer te brengen.

Klaar voor strategie-executie?

Download gratis het E-book: Van strategie naar resultaat.

Breng middels een concreet stappenplan je strategie tot uitvoering en behaal de resultaten zoals je van te voren hebt bepaald. Langs bewezen methode die we al bij honderden bedrijven hebben mogen toepassen en wat we nu voor iedereen gratis hebben vastgelegd in een E-book. Dit wil jij toch ook?

Download Gratis E-book

Rainmen aanpak - samenwerkingsgedrag