ROBERT NIEUWLAND

Mensen Robert Nieuwland– Rainmaker

Blogpublicaties van Robert

Cases

Videocase: Realiseren van blijvende cultuurverandering - Facility heeft samen met Rainmen het Rapid Team Results programma doorlopen om een blijvende cultuurverandering te realiseren binnen 6 maanden.
implementatie Strategische propositie ontwikkelen en vermarkten - De afdeling productontwikkeling van deze softwareleverancier met 80-100 medewerkers heeft te maken met toenemende concurrentie waarbij zij onvoldoende onderscheidend waren in hun oplossingen voor klanten.
marktontwikkelingen Sneller anticiperen op marktontwikkelingen - Dit bedrijf in de ICT sector met 3 vestigingen in Nederland heeft 250 tot 500 medewerkers. Eén van de business units stond voor een grote financiële uitdaging en had te maken met een sterk dalende klanttevredenheid. Zij waren onvoldoende in staat om aan te haken bij de meest innovatie organisaties in de markt.
connecting the dots Trendbreuk in business resultaten - Dit internationale bedrijf in de ICT-sector telt meer dan 2500 medewerkers. De vraag aan Rainmen werd gesteld vanuit de Business Unit ‘Infrastructure Services’. Vanwege de competitieve markt, met veranderende klanteisen is er sprake van prijserosie en ongewenst verloop van professionals.