CATHERINE CLERCX

Mensen Catherine Clercx – Rainmaker
Catherine Clercx

Blogpublicaties van Catherine

Cases

implementatie Strategische propositie ontwikkelen en vermarkten - De afdeling productontwikkeling van deze softwareleverancier met 80-100 medewerkers heeft te maken met toenemende concurrentie waarbij zij onvoldoende onderscheidend waren in hun oplossingen voor klanten.
maakindustrie Cross functioneel samenwerken - Dit hoogwaardig technologisch bedrijf in de maakindustrie telt meer dan 70 medewerkers verdeeld over drie vestigingen in Nederland. Zij hebben Rainmen gevraagd hen te begeleiden bij een groot verandertraject om hun technologische voorsprong ten opzichte van de concurrentie te waarborgen.
automotive Implementatie van strategie naar Marktleider - Dit internationaal bedrijf in de automotive sector heeft meer dan 500 medewerkers in verschillende vestigingen door heel Nederland. De organisatie heeft de ambitie om marktleider te worden in autoleasing en duurzame mobiliteitsoplossingen. Met de aanpak van Rainmen hebben zij een doorbraak gecreëerd in de implementatie van deze strategie.