Jaarplan booster

Boost jouw jaarplan

Meer tools en handvatten in deze online booster om een succesvol jaarplan te maken!

Leer welke voorbereidingen je treft, hoe je je jouw jaarplan schrijft en wat je nu al moet doen om ervoor te zorgen dat je jouw jaarplan daadwerkelijk kunt gaan uitvoeren.

Direct meer weten over de booster? Laat je e-mailadres achter en we nemen contact met je op!

Neem contact met mij op!

Boost jouw jaarplan in drie stappen

=

Zo bereid je jouw jaarplan voor

Een heldere en krachtige voorbereiding is cruciaal. Zonder een aantal cruciale stappen is jouw jaarplan gedoemd te mislukken.

A

Deze elementen neem je op

Deze elementen neem je minimaal op. Als antwoord op de belangrijkste vragen.

R

De uitvoering van jouw jaarplan

Breng jij jouw jaarplan succesvol ten uitvoer? Of wordt het (toch) een papieren tijger?

Teamdag

Dit levert de jaarplan booster jou op!

Wij weten uit ervaring dat het hebben van een checklist stap 1 is. Het echte resultaat zit in het doen. Tijdens deze online booster maak jij onder begeleiding van één van onze senior Rainmakers de eerste krachtige stappen. Met hulp van verschillende online modules in onze online leeromgeving en twee dagdelen training ben jij in staat om je jaarplan zelfstandig af te ronden.

De training vind plaats met maximaal 10 deelnemers, zodat persoonlijke aandacht gegarandeerd is en je bovendien vanuit verschillende invalshoeken leert. Naast het op een hoger niveau brengen van je kennis ga je dus ook direct aan de slag!

Voor wie en wanneer?

Jij bent verantwoordelijk voor of betrokken bij het jaarplanproces van je team of organisatie. Je volgt deze booster op het moment dat jij met je jaarplan gaat starten. De booster bestaat uit toegang tot onze online leeromgeving met verschillende modules om je kennis van het proces op een hoger niveau te brengen. Daarnaast organiseren we 2 online dagdelen training. Naast de theorie ga je hier ook direct aan de slag met jouw situatie en jaarplan. Je ontvangt persoonlijke feedback en wordt geïnspireerd door de andere deelnemers.

Eén week voorafgaand aan de eerste online training krijg je toegang tot de online leeromgeving. Via de modules in deze leeromgeving bereid jij je voor op de online sessies. Je neemt deel aan de online booster in een groep van maximaal tien personen. Oftewel, veel ruimte voor vragen en persoonlijke aandacht.

Benieuwd naar de data voor de online dagdelen training? Of andere vragen over de online booster? Laat je gegevens achter, dan heb je binnen 24 uur het antwoord. En nee, je zit nergens aan vast 😉

Rainmen aanpak - samenwerkingsgedrag
Rainmen

Neem contact met mij op!

Jaarplan Booster samen met Rainmen

Resultaat- en actiegericht

Een online booster gericht op resultaat en actie langs een bewezen methode.

Online leren

In onze online leeromgeving heb je 24/7 toegang tot modules en huiswerkopdrachten.

Aan de slag

Tijdens twee dagdelen ga je onder begeleiding van één van onze senior Rainmakers online aan de slag.

Persoonlijk

De booster heeft maximaal 10 deelnemers.

Deelnemen in 3 stappen

1. Contact

Laat je gegevens achter en we nemen snel contact met je op.

l

2. Kennismaken

We inventariseren je vragen en brengen de situatie rondom jouw jaarplan in kaart. We bespreken de mogelijkheden en kijken of er geschikte data zijn. Je hebt volledig inzicht in de booster en besluit of je deelneemt.

3. Booster

Start van de booster! Je krijgt toegang tot de online leeromgeving en je bereid je voor op de eerste online training. Je kunt direct aan de slag en past de kennis uit de booster direct toe.

Direct meer weten?

Neem contact op met Robbert. Hij vertelt je alle ins en outs en helpt je op weg richting je deelname aan de online booster.

Robbert is te bereiken via 06-51416044 en robbert.vanwaart@rainmengroup.com

Robbert van Waart