Groeien als IT-partner. Maak het simpel.

Richt je in op blijvende groei. 

Rainmen helpt organisaties om heldere strategie om te zetten naar concreet resultaat. We begeleiden alle onderdelen van de verandering die nodig is om dat te bereiken – van leiderschapsontwikkeling tot teambegeleiding en gedragsverandering.

Vanuit de stellige overtuiging dat ander samenwerkingsgedrag de sleutel is tot resultaat, breken we open wat vast zit, rollen we uit wat stil ligt en maken we helder wat vaag is. Op die manier levert jouw strategie binnen 6 maanden zichtbare resultaten op.

In onderstaande video leggen we in 3 minuten uit hoe we jouw IT organisatie kunnen begeleiden naar structurele groei.


Onze aanpak

Richt jouw organisatie in op groei

Hoe zorg je ervoor dat je als snel groeiende organisatie behoudt wat je wilt behouden, en aanpast wat nodig is om door te groeien. Met deze vraag worstelen veel organisaties binnen de IT. Het raakt alles. Of je nu wilt groeien, of je klaar wilt maken voor een overname. Je hebt binnen de huidige IT-markt altijd te bewegen.

Hoe doe je dit?
Rainmen helpt IT-organisaties met het realiseren van hun ambities. Dit doen we door naast de ondernemer te gaan staan, en samen te kijken waar de hefboom zit in het bereiken van het gewenste resultaat. We helpen met de inrichting van de organisatie, zetten autonome teams op die zeer resultaatgericht werken en ondersteunen hiermee het behoud van talenten.

Kijkend naar het resultaat dat de organisatie wil bereiken, onderscheiden we patronen in samenwerking die niet meer bijdragen aan het resultaat, en vervangen deze door nieuwe patronen. Zo stuwen we langs nieuw samenwerkingsgedrag de organisatie richting hun gewenste resultaat.

Optimaliseer je klantproces als IT-partner

Hoe kun je het proces vanaf de RFP tot aan de nazorg nu zo efficiënt en optimaal mogelijk doorkomen? Rainmen ondersteunt IT-organisaties in dit proces, en kijkt op welke fase de grootste winst is te behalen voor zowel de IT-organisatie als de eindklant. Een klassieke WIN-WIN.

Wij zijn actief in de IT

Ik laat andere mensen werken vanuit hun eigen talenten. Mensen en teams coachen, sturen en laten bewegen richting hun gewenste resultaat. Dit alles doe ik met een no-bullshit mentaliteit, veel humor en gefocust op het eindresultaat. Ik streef niet naar perfectie, maar stuur op herstel.

Mensen met wie ik heb gewerkt omschrijven mij vaak als heel direct, het is oncomfortabel (dat hoort bij verandering), maar niet onveilig en ik weet altijd te relativeren waar het echt om gaat.

Elke verandering is uniek, net als de individuen, teams en organisaties die de verandering doormaken. Het kan dan ook niet anders dat we tijdens onze veranderreis flink wat hobbels gaan tegenkomen, in alle denkbare vormen. Misschien maken we af en toe een omweg of nemen we een verkeerde afslag. That’s life!

Ik ben geen goeroe met een pasklare oplossing voor ieder probleem. Ik laat je wel zien hoe je, met het oog immer op het gewenste resultaat, snel weer richting je einddoel beweegt!