Wat maakt of kraakt strategie-executie?

Mooi, de inkt van jouw strategie / plan is net droog. Schitterende ambities en vergezichten zijn bepaald en netjes vertaald naar de belangrijkste prioriteiten en bijbehorende KPI’s.

Het aantal OKR’s, OGSM’s en soortgelijk plannen zien wij ieder jaar weer als paddestoelen uit de grond schieten. En met een reden. Al deze zaken zijn er op gericht om helderheid te bieden op de richting van een organisatie / team.

Maar wat ons daarbij opvalt is hoe grondig organisaties vaak dit soort plannen maken, en hoe makkelijk zij vervolgens denken over de executie van die plannen.

En toch moet het daar gebeuren. In de executie. Het is niet alleen meer de uitdaging de beste strategie te hebben, maar deze juist ook snel en krachtig uit te voeren.
Daar knarsen dan vaak de eerste tandwieltjes. Zaken blijken toch niet zo eenvoudig als ingeschat en de waan van de dag is altijd weer groter dan voorspelt. Voor je het weet geeft iedereen elkaar de schuld van het niet halen van de gewenste resultaten. En één ding weet je dan zeker, de ambities komen niet van het papier af.

Dit is allemaal niet nodig als je helder hebt hoe dit soort breakdowns in executie ontstaan. Tijdens dit online e-vent leer je door middel van een bewezen stappenplan:

  1. Hoe jij breakdowns in de executie van jouw strategie / plan snel lokaliseert;
  2. Krijg je concrete tips hoe dit te fixen en aan de juiste knoppen kunt draaien.

 

 

Online e-vent

Onze e-vents zijn momenteel online via Zoom! Je ontvangt na je aanmelding 24 uur voor het event een zoom-invite en instructie.

Voor wie?

Iedere manager en leidinggevende die zijn/haar plan versneld om wil zetten naar klinkende resultaten.

Organisatieadviseurs verzoeken wij vriendelijk om onze Word een Rainmaker pagina te bezoeken 🙂

Wanneer?

Vrijdag 21 mei
(15.00 tot 17.00)

Vragen?

Heb je vragen over dit event? Laat het ons weten! Je kunt ons het beste bereiken via 085-0434842 & hallo@rainmengroup.com.

Rainmen diensten

 

 

Meer over strategie-executie?

Download ook ons e-book over strategie-executie: Van strategie naar resultaat

Download E-book

Tips over strategie-implementatie?