Hybride werken: wees de verwarring voor!

Weet jij al hoe je ‘na corona’ met jouw team invulling gaat geven aan thuiswerken en op kantoor werken? Hebben jullie als organisatie al een keuze gemaakt hoe de balans komt te liggen? En laat je je hierbij leiden door wat de medewerkers willen, door wat de organisatie wil of door wat klanten willen?

Wat op de loer ligt is een fase van onduidelijkheid. Uit elkaar lopende verwachtingen kunnen zomaar leiden tot verwarring, demotivatie en wantrouwen onder je medewerkers.

Wij als Rainmen verwachten een reverse culture shock! Deze keer is het niet de shock van het volledig switchen naar online werken. De shock gaat over de vaagheid in de combinatie van thuiswerken en op kantoor werken, deels online en deels offline werken. Een nieuwe situatie waar mensen weer aan moeten wennen. Hoe gaat dat straks?

Hopelijk heb je hybride werken niet als doel verheven, maar is het gewenste business resultaat nog steeds het doel en hybride werken een middel om daar te komen. Desalniettemin heb je straks in de nieuwe en hybride wereld toch afspraken te maken met jouw teams en medewerkers. Je kunt afwachten totdat het op je afkomt, of je kunt voorbereid zijn en helder hebben wat je te doen staat.

In dit 2 uur durende e-vent nemen we jullie mee in hoe wij als Rainmen naar organisaties in verandering kijken en hoe hybride werken daarin past. Verder krijg je handige tips en een praktische tool hoe jij accountable afspraken kunt maken met je team en teamleden en hoe je helderheid kunt creëren in de overgang naar het hybride werken.

 

 

Online e-vent

Onze e-vents zijn momenteel online via Zoom! Je ontvangt na je aanmelding 24 uur van te voren een zoom-invite en instructie. 

Voor wie?

Voor besluitvormers in organisaties die invulling gaan geven aan hybride werken en leidinggevenden die handvatten zoeken in het maken van heldere afspraken met hun teams en medewerkers in het hybride werken.

Organisatieadviseurs en consultants verzoeken wij vriendelijk om onze Word een Rainmaker pagina te bezoeken 🙂

Wanneer?

Vrijdag 23 april
(15.00 tot 17.00)

Vragen?

Heb je vragen over dit event? Laat het ons weten! Je kunt ons het beste bereiken via 085-0434842 & hallo@rainmengroup.com.

Tips over strategie-implementatie?