Blijf wendbaar als individu en organisatie

Herken je dat, dat een geplande verandering op papier heel realistisch lijkt maar in de praktijk toch heel anders lopen? Of dat er wel aan een nieuw plan begonnen wordt, maar dat er ergens onderweg een andere afslag genomen wordt?

Soms komt dat door onverwachte wendingen en gebeurtenissen. Soms door onduidelijke, niet besproken, politieke of spannende obstakels die om de een of andere reden niet meegenomen zijn in het plan.

Het vooraf in kaart brengen van deze obstakels en het bedenken van een handelingsstrategie om deze te overkomen, oftewel pro-actief herstel, is in onze ervaring één van de grootste succesfactoren in strategie-executie. Het vergroot niet alleen de slagingskans van de strategie, maar het beïnvloedt ook de mindset en energie aan het begin van de verandering.

In dit e-vent laten we in anderhalf uur ervaren wat de kracht is van proactief herstel en adaptief handelen en geven we je concrete handvatten om dit toe te passen in jouw eigen praktijk.

Meld je aan voor het event!

Rainmen aanpak - Heldere keuzes

 

 

Online e-vent

Onze e-vents zijn momenteel online via Zoom! Je ontvangt na je aanmelding 24 uur van te voren een zoom-invite en instructie. 

Voor wie?

Iedereen die te maken krijgt met het opstellen en uitvoeren van strategische plannen: directieleden, (HR) managers, projectleiders en strategisch adviseurs.

Wanneer?

Donderdag 4 februari
(20:00 tot 21:30)

Vragen?

Heb je vragen over dit event? Laat het ons weten! Je kunt ons het beste bereiken via 085-0434842 & hallo@rainmengroup.com.

Tips over strategie-implementatie?