Een succesvol jaarplan

Hoe zet je een succesvol jaarplan neer? Volg de Rainmen Jaarplan Checklist

Al +4000 downloads

Een jaarplan dat verbindt /

Jaarplan. Een terugkerend ritueel en – heel eerlijk – vaak een grote en abstracte opgave. Want waar leg je dit jaar de focus op? En waarom is juist dat de focus? Hoe onderbouw je jouw keuzes naar je organisatie? En misschien wel de belangrijkste vraag: hoe zorg je dat jouw jaarplan de verbindende schakel is tussen collega’s om gezamenlijk effectief en efficiënt naar het einddoel te werken?

Maak je jaarplan /

Wij hebben honderden (snelgroeiende) organisaties geholpen met het realiseren van hun strategie.
De eerste stap is een kraakhelder plan. Met deze checklist delen we onze kennis en ervaring met je.
Zo ga je goed op weg om jouw strategie met succes uit te voeren!

Download gratis onze jaarplan checklist

Dé checklist

Dé checklist voor een resultaatgericht jaarplan.

Cruciale perspectieven

4 cruciale perspectieven voor een succesvol businessplan.

Groeifase

Voor iedereen die een plan wil dat resultaat oplevert.

Resultaat

Speciaal voor organisaties de door een groeifase heengaan.

Waar begin je?

Een idee en richting hebben is één ding. Je jaarplan succesvol en met commitment neerzetten en uitvoeren is iets heel anders.

Ieder jaar creëren vrijwel alle organisaties een plan en een begroting om daarmee een heldere richting en duidelijke kaders te hebben. Dit alles in de hoop en de verwachting dat managers en medewerkers hier invulling aan gaan geven en resultaten bereiken. Maar waarom lopen veel leiders dan ieder jaar tegen dezelfde struikelblokken aan?

Hoe zorg jij er dit jaar voor dat hetgeen je op papier zet ook daadwerkelijk realiteit wordt? Hoe pak je deze fikse uitdaging aan? Wat en wie heb je daarvoor nodig?

Wij hebben honderden bedrijven geholpen met het implementeren en realiseren van hun strategie en het structureel behalen van resultaten. Dit begint altijd met een kraakhelder (jaar)plan & begroting, waarin juist ook aandacht is voor HOE je die tot resultaat gaat brengen. We delen onze kennis en ervaring graag met je, om je zo op weg te helpen om jouw strategie ook succesvol ten uitvoer te brengen.

Klaar voor een succesvol jaarplan?

Download gratis onze checklist: Hoe creëer ik een succesvol jaarplan? Zet middels een concreet stappenplan alles klaar om aankomend jaar tot een succes te brengen. Langs drie cruciale fases:

  1. Een heldere en krachtige voorbereiding
  2. De elementen voor het maken van jouw jaarplan
  3. Het succesvol uitvoeren

Langs een bewezen methode die we al bij honderden bedrijven hebben toegepast en die we nu voor iedereen hebben vertaalt naar een praktische gratis checklist. Waar wacht je nog op?