Boost je medewerkers

De motor van verandering

Je medewerkers zijn de motor van verandering. Hoe nemen medewerkers meer eigenaarschap, meer initiatief? Denken ze breder, geven ze elkaar feedback en helpen ze zonder te redden?

Leiderschap op elk niveau

Iedere medewerker neemt de regie over zijn werk, toont persoonlijk leiderschap en levert een bijdrage aan klanten, collega’s en organisatiedoelen.

Waarom medewerkers blij zijn met Rainmen

1

Veilig, maar niet comfortabel

Leer maximaal buiten de comfortzone. Altijd in een veilige omgeving.

Bewezen en sterke methode

De Rainmen methode bestaat al 35 jaar en is 100% gebaseerd op de praktijk. We gebruiken wat werkt.

A

Grote stappen zetten

Leren met directe toepasbaarheid. Zowel zakelijk als privé en gegarandeerd succesvol.

Boost medewerkers

Waarom je medewerkers boosten?

Je wil dat jouw medewerkers de kans pakken om mee te groeien met de verandering. Talenten ontwikkelen en een zinvolle bijdrage blijven leveren aan klanten en collega’s. Aan elke succesvolle verandering ligt persoonlijke verandering ten grondslag.

Een verandering vraagt wat anders van elke medewerker. Allemaal mensen, talentvol en imperfect en ieder met een eigen reactie, bewust of onbewust. De één ervaart spanning en wacht af, de ander staat meteen in de startblokken. En weer een ander is het er niet mee eens en biedt weerstand.

Boost je medewerkers!

Wij helpen in het boosten van je medewerkers

“I can count on you, you can count on me”.

We helpen jouw medewerkers regie te pakken in hoe om te gaan met de verandering. We maken concreet wat ze daarin willen bereiken en welk ander gedrag daarvoor nodig is. Dit gedrag brengen we direct in de praktijk. Experimenteren met lef en dapperheid. Fouten maken kan en weer opstaan ook. Zonder oordeel, we zijn geen robots en niemand is perfect.

Deze beweging brengt de helderheid en het vertrouwen in de toekomst. Onderweg monitoren we hoe het gaat, of we het resultaat realiseren. Zo niet, dan sturen we bij voordat het mis gaat, voordat de energie eruit loopt.

Meer weten? Neemt contact met ons op!

Medewerkers boosten

Boost medewerkers

Boost je medewerkers

“Ik merk dat de ambitie veel breder gedragen wordt en de doelen daardoor niet alleen in de kamer van het MT blijven hangen.”

Floor Stambert – Praktijkmanager AniCura