Boost leidinggevenden

Gedragsverandering is noodzakelijk

Gedragsverandering is noodzakelijk om te anticiperen op markt- en organisatieontwikkelingen. Maar hoe richt je nu je teams op de strategie en verander je onderlinge samenwerking?

Beter leidinggeven aan verandering

Verbind langs ambities, langs weerbaarheid en wendbaarheid. Coach medewerkers en teams vanuit veiligheid, maar maak het niet comfortabel. Help, maar red niet. Eigenaarschap neerleggen en houden bij de medewerkers.

Waarom leidinggevenden blij zijn met Rainmen

Action learning

Leren door te doen. Je eigen projecten en organisatie vormen de leeromgeving. Directe impact op je organisatie.

Bewezen en sterke methode

Doorbreek gedragspatronen met de Rainmen methode. Al 35 jaar bewezen succesvol. Bij ruim 200 organisaties uit verschillende sectoren, profit en non-profit.

Leiderschap in verandering

Jouw leidinggevenden en managementteam nemen zelf de regie en doen wat nodig is.

Rainmen aanpak - samenwerkingsgedrag

Waarom je leidinggevenden boosten?

Je wilt krachtig leiderschap die de weerbaarheid en wendbaarheid van de organisatie en de teams ondersteunt en ontwikkelt. Leidinggevenden die opstaan en de samenwerking boosten voor een succesvolle strategie executie. Leiders die high performance teamwork faciliteren.

Neem contact op!

Wij helpen in het boosten van je leidinggevenden

We dagen je leiders uit om te groeien tot veranderregisseurs, om uit hun silogedrag te komen, teamoverstijgend samen te werken en organisatiebreed te kijken. Het is direct leren in de praktijk want we zetten ze in om samen met hun teams de verandering en zakelijke doelen aan te jagen.

We ondersteunen ze om in de hectiek zichzelf en hun teams te behoeden voor allerlei valkuilen die op de loer liggen. Zoals in beweging blijven, voortgang meten, de situatie vertellen zoals die is, elkaar aanspreken op achterblijvende resultaten en successen vieren, groot en klein. Zo ontwikkelen we leiders die high performance teamwork neerzetten.

Meer weten? Neem contact met ons op!

Leidinggevenden boosten

Rainmen aanpak - samenwerkingsgedrag

Boost je leidinggevenden

“Rainmen zorgt voor gezamenlijk draagvlak, heldere prioriteiten en treffende inzichten!

Team HortiHeroes