Whitepaper: Maak duurzaamheid onderdeel van je organisatiecultuur

Deze whitepaper biedt inzicht in hoe je de volgende stappen kunt zetten om de ambitie tot duurzaamheid voor jouw organisatie te realiseren. Het inzicht is gebaseerd op interviews en praktijkverhalen van 28 verschillende organisaties, geanalyseerd langs de accountability methodiek van Rainmen.

In deze whitepaper vind je onder andere:
1. De link tussen duurzaamheid en organisatiecultuur
2. Hoe je duurzaamheid in praktijk brengt
3. Een checklist met tips om duurzaamheid te realiseren

Gratis downloaden
Na het invullen van je gegevens kun je de whitepaper openen. Ook ontvang je een e-mail met daarin de link naar de whitepaper. Wil je graag een keer sparren over dit onderwerp? Laat in de rechterkolom jouw telefoonnummer achter en dan nemen we contact met je op.

Download de Whitepaper

Geschreven door:

Alzira Schaap

Alzira Schaap, op dit moment werkzaam bij RoyalHaskoningDHV als strategy & management consultant. Zij heeft dit onderzoek uitgevoerd omdat ze meer wilde leren over (duurzaamheids)ambities omzetten in resultaat en dan met name gedrag-gerelateerd. De samenwerking met Rainmen bracht een krachtenbundeling voort van haar kennis over duurzaamheid en de kennis van Rainmen over gedrags- en cultuurverandering.

Hannah Speerstra

Geboren optimist met een grote nieuwsgierigheid naar menselijk gedrag, interacties en dynamieken. Met name het doorbreken daarvan en mensen in beweging krijgen. Betrokken zijn bij allerlei mooie projecten binnen Rainmen biedt mij de ideale leeromgeving.