INTERIM LEIDERSCHAP

 Onze aanpak Interim leiderschap
Leiderschap expedities
Doorbraakteams
Interim Management

Iedere verandering is spannend, uniek en complex. Juist nu veranderingen aan de orde van de dag zijn, heb je behoefte aan een professional die naast je in de modder gaat staan en focus houdt op het einddoel, óók wanneer het spannend wordt.

Waarom een interim professional van Rainmen?
Een interim professional van Rainmen is een leider die jouw teams ertoe beweegt om uit de comfortzone te treden, zaken op te pakken die écht nodig zijn en daarmee het team in staat stelt boven zichzelf uit te stijgen. Een doorbraak specialist die de denkkracht van het team gebruikt om obstakels te overwinnen, zonder daarbij aan beweging in te boeten. Het niet halen van resultaat is in onze aanpak not done.

Hoe gaan wij te werk?
Wij werken altijd langs onze meetbaar bewezen accountability aanpak. De kern van de accountability aanpak is 100% focus op het resultaat. Binnen teams richten we alle energie op ambitie en het direct toepassen van nieuw gedrag. Hierdoor ontstaat er doelgerichte samenwerking waarin mensen op elkaar kunnen rekenen. Het geheim? Geen rapporten. Maar actie.

Waar zetten klanten ons voor in?
Als interim professionals worden wij door onze klanten in drie vormen ingezet:

  1. Project-/ programmamanager: voor het opzetten, naar resultaat brengen en borgen van cruciale projecten en programma’s.
  2. Functionele leider: voor het tijdelijk leiding geven aan één of meerdere teams, afdelingen en business units.
  3. Project- / teamlid: voor het toevoegen van senioriteit en beweging in uitvoerende opdrachten.
Behoefte aan een interim leider? Neem contact met ons op!

Wat levert een interim professional van Rainmen jou op?

Wat levert een interim professional van Rainmen jou op?

  • Resultaat: De focus op de onlosmakelijke verbinding tussen gedrag en resultaat zorgt ervoor dat (project)resultaten gehaald worden. Altijd. Gegarandeerd.
  • Beweging: Onze professionals hebben het lef om teams in beweging te brengen, om de eerste stap om te zetten naar continue beweging.
  • Lichtheid: Met frisse helderheid brengen wij focus aan binnen jouw complexe uitdaging. Wij weten wat er NU nodig is om het eindresultaat te bereiken.
  • Energie: Door onze focus op ambitie en nieuw samenwerkingsgedrag ontstaat er een aanstekelijke energie die zich verspreidt over andere teams in de organisatie.