Aanpak

leiderschap en verandering

Bewegen en versnellen. Met gegarandeerd resultaat in leiderschap en verandertrajecten.
Dat is waar we goed in zijn.

Op basis van ervaring, plezierige eigenzinnigheid én de meetbaar bewezen “accountability aanpak”, helpt Rainmen los te trekken wat vast zit. We doorbreken patronen die jou of je team in de weg zitten bij het behalen van successen en leggen bloot waar het werkelijk om gaat. Alle energie is gericht op ambitie, resultaat en direct toepassen van nieuw gedrag in leiderschap en verandering.

Wat dat oplevert?
Moedig leiderschap, voor organisaties en individuen die continu in beweging zijn. In verbinding met mens en markt. Met grip op groei en toekomst. En dat binnen 6 tot 12 maanden!

Accountability?
De kern van accountability is 100% focus op het resultaat. Alle energie wordt gestoken in het versneld ontwikkelen van effectief gedrag, zodat er een flexibele, resultaatgerichte organisatiecultuur kan worden gerealiseerd. Het geheim? Geen rapporten. Maar actie. Nieuw gedrag en doelgerichte samenwerking waarin mensen op elkaar kunnen rekenen. Persoonlijk, team en cross functioneel.

Waarom is dat nodig?
Basisgedachte van de aanpak is dat we in de eerste plaats allemaal mens zijn. Talentvol en imperfect. Geen robots.  Aan elke succesvolle zakelijke verandering gaat een persoonlijke vooraf. Wanneer de cultuur in het teken staat van angst, moeizame communicatie en tegenstrijdige belangen zal de organisatie niet in beweging komen. Kortom: wil je echt iets doorbreken? Dan is het tijd voor nieuw gedrag. Fysiek, mentaal en emotioneel.

‘What do you mean “Be accountable”?
The ability, willingness and courage to change attitudes and behaviours to achieve desired outcomes.’

– Mark Samuel.

BEKIJK ONS AANBOD

Interim managers die meer brengen dan hun eigen talenten en vakexpertise. Een uitgebreid netwerk van leaders in change. Frisse leiders die versneld beweging creëren en het leiderschap in anderen aanwakkeren. Onderscheidend in aanpak en resultaat.

Lees verder

Bewegen en versnellen. Met gegarandeerd resultaat in leiderschap en transformatie trajecten. Leiderschap in een snel veranderende omgeving. Vanuit de overtuiging dat verandering alleen tot stand komt met een totaal aanpak, met 100% focus op resultaat.

Lees verder

Ben jij amateur of professional? Manager of leader? Managers buigen zich over kennis, controle en de “known”. Leaders durven het onbekende te omarmen. De expedities van Rainmen zijn er voor leaders at every level.

Lees verder